Open Area
Open Area

Breakout meeting space

Reception area
Reception area

A 30,000 square foot renovation to the existing offices of the Winnipeg Airport Authority.  The challenge was to transform a crowded space with power poles and tall privacy screens into an open, bright, inviting, collaborative space.  Walnut post were introduced to carry the communications/power systems from the ceiling into the new workstations.

Open office area
Open office area

Communications & power are fed into the freestanding workstations through walnut feature columns which add interest, texture and warmth to the space.

IMG_3099.jpg
IMG_3087.jpg
IMG_3096.jpg
New staff lounge
New staff lounge
New staff lunch room
New staff lunch room
New staff lounge & lunch room
New staff lounge & lunch room
Private office
Private office
Before Photo
Before Photo

High privacy screens around every workstation - not a particularly inviting, colaborative or inspiring workspace.

Before Photo
Before Photo

Unattractive teleposts were removed with communications rerouted through decorative walnut columns.