Powder Room
Powder Room

Simplicity at its finest with clean lines and minimal finishes with glass wall panels and a floating limestone slab

Entry Foyer
Entry Foyer

Working with David Penner Architect, we completely redesigned this Winnipeg river lot home. Few materials were used throughout the home - slate floors, limestone, maple wood and off-white walls/cabinets. The focus was on views and minimalism. 

Living Room
Living Room

The elegant living room is dominated by the vaulted wood ceiling and stunning river/forest view. The furniture is by B&B Italia.

Living Room
Living Room

The fireplace surround is limestone and drywall, creating a clean detail allowing the ceiling and views to be the prominent features of the space.

Front of Home
Front of Home

The house was transformed from brown to light gray with simple cantilevered additions to the front kitchen (right) and side ensuite (left).

Kitchen
Kitchen

An cantilevered addition projects the kitchen window out into the front forest.  Floating kitchen cabinets allow natural light to flood the space. 

Music Room/Bar
Music Room/Bar

Glass walls were added between the kitchen and the rear music room to allow for views from the kitchen to the front and rear forest.

Dining Room
Dining Room
Master Bedroom
Master Bedroom
Ensuite
Ensuite

A small cantilevered addition was added to the ensuite to give private views from the bathtub to the river/forest.

Guest Bathroom
Guest Bathroom
Lower Level Entertainment Area
Lower Level Entertainment Area